Vanliga frågor

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Jag hittar inga fraktpriser på er sida, vad kostar frakten?
Vi har inga fraktpriser utskrivna på vår hemsida då många av våra produkter kan vara skrymmande och svårpackade. Därför gör vi en enskild fraktberäkning vid varje order.

Kan vi få hjälp med hur vi ska inreda våra lokaler?
Vi kan absolut hjälpa er med uppmätning av lokaler och layouter på inredningsalternativ. Kontakta oss så bokar vi upp ett möte!

Kan vi få hjälp att räkna på hur vi rymmer mer varor på samma yta?
Vi hjälper er gärna! Det finns flertalet olika sätt att öka förvaringsutrymmet i befintliga lokaler. Kontakta oss så hjälper vi er med förslag.

Kan man hyra/leasa era produkter?
I princip ja, både nya och begagnade produkter, men en nedre prisgräns brukar ligga runt 6-10.000:-.
Vid större summor använder vi en leasingpartner.

Nystartat företag/inte kreditvärdig. Kan jag handla hos er?
Har man ett nystartat företag eller på något sätt inte är så kreditvärdig kan vi lösa det genom förskottsbetalning, vid leasing kan vi i vissa fall lösa detta med en förhöjd första hyra. Kontakta oss för mer information!

Erbjuds rabatt vid stora inköp?
Kontakta oss om ni står inför en stor investering eller om ni är intresserad av att köpa stora volymer av produkter ur vårt sortiment.

Varför är vissa produkter billigare på er websida än i butiken?
Priserna på nya produkter i butiken är inkl. frakt från tillverkaren till Umeå. Begagnade produkter har samma pris på web och i butik.

Vad gör man om varan man beställt är skadad när den levereras?
Kontrollera alltid godset noggrant innan du skriver under fraktsedeln, finns det nån skada på vara eller emballage ska detta anmärkas på fraktsedeln och chauffören ska godkänna skadan med sin underteckning.
Skulle det vara så att godset har en skada fastän det inte syntes på emballaget så ska detta anmälas som en dold fraktskada inom 7 dagar till fraktbolaget. Kontakta oss om ni behöver hjälp med skadeanmälan eller om skadan är så omfattande att vi skall skicka ny vara.

Hittar du inte din fråga ovan?
Kontakta oss via epost på info@bula.se, via telefon 090-18 18 95 eller se alla våra kontaktuppgifter för att få kontakt med rätt avdelning direkt!