Entrémattor

144-17004 finnturf-miljo-grafit
Entrén ger det första viktiga intrycket av ett företag

Den skall se snygg och fräsch ut i många år. Alla våra mattor håller samma höga kvalitet, de är utvecklade för att klara vårt tuffa nordiska klimat. Slitaget på mattan beror förstås på miljö och trafikbelastning, därför erbjuder vi flera olika alternativ för att kunna tillgodose alla behov. Garanti är en självklarhet. Lika viktigt som att produkterna fungerar, är att de är lätta att sköta och underhålla. Våra mattor är enkla att rulla undan vid rengöring. De tål högtryckstvätt och de vanligaste rengöringsmedel.

80% av all smuts som förs in i en byggnad kommer in via våra fötter 

Det ser snart ofräscht ut, inte bara i entrén utan i hela byggnaden. För att förhindra smutsen att spridas installeras en effektiv smutskontroll redan vid ytterdörren. Det mest optimala är en entrélösning i tre zoner; skrapmatta, kombinationsmatta och att avsluta med en torkmatta som suger upp den sista vätan. Men ibland finns det inte plats för att bygga en entré i två eller tre steg. Då rekommenderar vi en kombinationsmatta som klarar att både skrapa av grov smuts och torka upp väta.


Yoga Zon & Zap - klicka för att komma till Skrapmattor1. Skrapmattan
Det första steget i entrélösningen är skrapmattan, den bör vara 3-4 fotsteg lång (1,5 - 2m) sp att den kan göra sitt jobb utan att man behöver stanna för att skrapa av fötterna. Den skall samla upp den grova smutsen och behålla den i mattan samtidigt som den skall vara lättstädad. 

Att den är halksäkrad och dränerad är ytterligare två funktioner som är viktiga vid valet av skrapmatta.Allt i ett - klicka för komma Kombinationsmattor2. Kombinationsmattan
Efter skrapmattan följer en kombinationsmatta som både skrapar och torkar. Den tar hand om mellangrova smutspartiklar, sand och det mesta av vätan.

Classic - Klicka för att komma till Torkmattor3. Torkmattan
Sista steget i en entrélösning är torkmattan som suger åt sig vätan och tar hand om den fina smutsen. Våra mattor är högabsorberande, de klarar stora mängder smuts och väta innan funktionen avtar.


Classic Print Photo - klicka för att komma till Profilmattor

Välkommenmattor - klicka för att komma till profilmattor

Profilmattor - Välkommenmattor
Tryckta profilmattor kan användas i många olika sammanhang, inte bara i entrén som torkmatta. Den kan ligga inne i butiken, i mässmontern, vid produktlanseringar osv. Du kan få din alldeles egen matta!


Välkommenmattor finner du även under kategorin Profilmattor