Profilmattor


Profilmattor med eget tryck!En profilmatta kan användas i många olika sammanhang, inte bara i entrén som torkmatta, den kan ligga på plats i butiker eller på mässor för att marknadsföra produkter eller tjänster, användas vid produktlanseringar eller vid kedjeetableringar. Färg, form och design på din matta avgör du själv eller tar hjälp av våra designers. Väljer du en profilmatta i entrén så får du inte bara en snygg och välkomnande entré utan också en effektiv torkmatta.

Våra profilmattor trycker vi på vår högkvalitativa, tvättbara Classic torkmatta. På färgskalan finns upp till 30 färger att välja mellan. Vi kan trycka motiv med mycket fin detaljrikedom, toningar och skapa tryck nästan med fotokvalitet, då behöver vi ett högupplöst foto som underlag. Med vår tryckteknik kan bokstäver i motivet vara ända ner till 7 cm höga och ca 10 mm tjocka.

Välkommenmattor hälsar Din kund välkommen!VÄLKOMMENMATTOR

Lägg en välkomnande matta i entrén, följ upp med en gångmatta i matchande mönster och färger. Våra välkommenmattor i egen design är tryckta på högkvalitativa, tvättbara torkmattor med lång livslängd. Välj ur serien Oval med bredden 85 cm eller Linje som finns i 115 cm respektive 150 cm bredd.